SouthWest Edgecombe High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » Intervention/Enrichment Schedule

Intervention/Enrichment Schedule

Intervention/Enrichment Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:35 AM 9:06 AM 91 min
Intervention/Enrichment 9:10 AM 9:45 AM 35 min
2nd Period 9:49 AM 11:19 AM 90 min
3rd Period 11:23 AM 1:15 PM 112 min
A Lunch 11:23 AM 11:48 AM 25 min
B Lunch 12:10 PM 12:35 PM 25 min
C Lunch 12:50 PM 1:15 PM 25 min
4th Period 1:19 PM 2:50 PM 91 min